top of page
11x_edited.png

Διάλεξε το είδος χορού ή γυμναστικής που σου ταιριάζει

Στην En Dehors, προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από τμήματα χορού αλλά και γυμναστικής για κάθε επίπεδο αλλά και ηλικία. Οι δάσκαλοι μας κατέχουν πτυχίο από το υπουργείο πολιτισμού, πιστοποιήσεις που τους εξειδικεύουν για το αντίστοιχο τμήμα αλλά και μία πολυετή εμπειρία στον χώρο. 

AZ8A8915sphotofilter_edited.jpg
Ballet 

Η μεγάλη ιστορία του μπαλέτου το καθιστά ένα από τα πιο όμορφα είδη χορού. Τα μαθήματα μας είναι σχεδιασμένα για να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την ευλυγισία, την χάρη, την δύναμη και την τεχνική που απαιτεί το μπαλέτο. Όποιο και αν είναι το επίπεδο και η ηλικία σου, το μπαλέτο αποτελεί εξαιρετική επιλογή καθώς ωφελεί με πολλούς τρόπους τη σωματική και ψυχική υγεία.

Διδάσκουν: Σοφία Κούρφαλη   

Ελένη Τσιακίρη

Acting & Drama Classes
Singing & Dance
Contemporary 

Ο σύγχρονος χορός προέκυψε ως μία μορφή επανάστασης ενάντια στις αυστηρές αρχές του μπαλέτου. Επικεντρώνεται στο ίδιο το σώμα και στην φυσικότητα της κίνησης.Αποτελεί μέσο έκφρασης των προσωπικών συναισθημάτων. Το μάθημα του σύγχρονου χορού βασίζεται  στις τεχνικές limon και release και περιλαμβάνει πτώσεις, αιωρήσεις, επαναφορές, χρήση της βαρύτητας, αντίθετες δυνάμεις και πολλά άλλα.

Διδάσκουν: Σοφία Κούρφαλη  

Ελένη Τσιακίρη

_GEP1104.jpg
_GEP0693.jpg
Hip Hop

Η κουλτούρα του Hip Hop ξεκίνησε σαν ''κίνημα'' στα μέσα του 1970 μεταξύ Αφροαμερικάνων στο Δυτικό Bronx της Νέας Υόρκης. Συνδυάζει 4 βασικά στοιχεία (elements of Hip Hop) τα οποία είναι: rapping (τραγούδι), djing (μουσική), graffiti (εικόνα), breaking (χορός).ο Hip Hop ως χορός αποτελείται από διάφορες τεχνικές που αναπτύχθηκαν και αναπτύσσονται μέσα στο χρόνο. Το μάθημά μας θα συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές του Hip Hop (popping, locking, breaking κ.α.).Το Hip-Hop, ακόμα και σήμερα είναι ένα είδος χορού που συνδυάζει τα πάντα με απεριόριστη ελευθερία κινήσεων και μπορεί να θεωρηθεί ένας είδος τέχνης ιδιαίτερο, εξελισσόμενο και πάρα πολύ ενδιαφέρον για τον χορευτή αλλά και τον θεατή!

Διδάσκουν: Χριστίνα Νούλη  Θεοδώρα Πλιάκη  Μαρκέλλος Φράγκος

Latin

Ο χορός αυτός έχει την καταγωγή του στη λατινική Αμερική. Κάθε χορός του λάτιν έχει άλλα χαρακτηριστικά, άλλο στυλ ,τεχνική και έκφραση. Το μάθημα μας μπορεί να περιλαμβάνει χορούς όπως : cha cha, rumba, samba, rock'n'roll, jive και πολλά άλλα. Αν θες να διασκεδάσεις , να αλλάξεις την ψυχολογία σου, να βελτιώσεις την στάση του σώματος σου αλλά και να γυμναστείς οι χοροί αυτοί είναι ιδανικοί.

Διδάσκουν: Ντίνα Κωνσταντινίδου

_GEP0651.jpg
AZ8A8910.jpg
Modern

Ο χαρακτηρισμός modern dance είναι πρόσφατος και καθιερώθηκε για να συμπεριλάβει είδη χορού (jazz, funky, rnd και άλλα) που δεν διδάσκονται πάντα μεμονωμένα, αλλά σε ένα πολύ δημιουργικό συνοθήλευμα. Το μάθημα του μοντέρνου χορού είναι δυναμικό με γρήγορες εναλλαγές ρυθμού, κατευθύνσεων και εντάσεων. Ο μοντέρνος χορός αποτελεί όχι μόνο μια εξαιρετική μέθοδο άσκησης του σώματος, αλλά παράλληλα διοχετεύει την επιθυμία έκφρασης και τη χαρά για κίνηση. Με τη χρήση της μοντέρνας μουσικής, δίνει την ευκαιρία στον καθένα να εκτονωθεί και να εξωτερικεύσει συναισθήματα και εντάσεις, 

Διδάσκουν: Σοφία Κούρφαλη

Pilates

Το Pilates είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Την μέθοδο αυτή σχεδιάσε ο Ελληνογερμανικής καταγωγής Joseph Hubertus Pilates ο οποίος συνήθιζε να λέει ότι «σε 5 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι την διαφορά, σε 10 μαθήματα το αισθάνονται και οι άλλοι, σε 20 μαθήματα έχεις ένα εντελώς καινούργιο σώμα».

Διδάσκουν:Σοφία Κούρφαλη Χρύσα Γκουτζαμάνη  Ελένη Τσιακίρη

IMG_4051.JPG
UUCH3714.JPG
Ballet fitness

Το ballet fitness αποτελεί μορφή γυμναστικής και ταυτόχρονα εκμάθησης των βασικών αρχών του μπαλέτου. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ευνοηθούν από τα ευεργετικά οφέλη τού χορού αυτού αλλά παράλληλα θέλουν να γυμναστούν, να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση και ευλυγισία και να ενδυναμώσουν τα πόδια ,τους κοιλιακούς και τον κορμό γενικότερα. Το μάθημα αυτό μπορεί να σας πείσει ότι το μπαλέτο γυμνάζει το σώμα όσο κανένας άλλος χορός.

Διδάσκουν: Σοφία Κούρφαλη , Ελένη Τσιακίρη

Play and move

Το μάθημα αυτό αφορά μικράκια ηλικίας 2-3 ετών με ενεργή παρουσία ενός κηδεμόνα. Στη πολύ ευαίσθητη αυτή ηλικία το μάθημα αυτό στοχεύει μέσα από μουσικοκινητικά παιχνίδια να φέρει σε μία πρώτη επαφή το παιδί με τον χορό. Το παιδί μέσα από αυτό το τμήμα μπορεί να γυμναστεί, να αναπτύξει φαντασία του, τις κινητικές και πνευματικές του δεξιότητες και να περάσει ποιοτικό χρόνο με την μαμά του εκτός σπιτιού. 

Διδάσκουν:Σοφία Κούρφαλη , Θεοδώρα Πλιάκη

1693083835020[9652].png
Dance-Workout-Benefits.960.jpg
Dance fitness

Το dance fitness αποτελεί μορφή αερόβιας γυμναστικής και ταυτόχρονα εκμάθησης χορογραφιών αλλά και των βασικών αρχών του μοντέρνου χορού. Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να ευνοηθούν από τα ευεργετικά οφέλη τού χορού αυτού αλλά παράλληλα θέλουν να γυμναστούν, να βελτιώσουν την φυσική κατάσταση και να κάψουν θερμίδες. Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους ανεξαρτήτως επιπέδου.

Διδάσκουν: Ελένη Τσιακίρη

bottom of page